Programa de mentoring per a joves emprenedors/es


 CP’AC està implementant a Catalunya un programa de mentoring per a joves emprenedors/es en el marc de Youth Business Spain i de la xarxa Youth Business International (www.youthbusiness.org), amb presència a 40 països. 

Els mentors són empresaris/es i professionals amb experiència emprenedora que, en qualitat de voluntaris/es, ofereixen el seu temps gratuïtament per acompanyar els/les joves emprenedors/es de 18 a 35 anys en l’arrancada i consolidació dels seus projectes empresarials.

El mentoring consisteix en ajudar el/la jove emprenedor/a a afrontar reptes, a identificar solucions i en acompanyar-lo en la presa de decisions, en un context de comprensió i confiança mútua que faciliti el seu desenvolupament personal i professional.

Si ets una persona amb experiència empresarial, vols ser protagonista en la lluita contra l’atur i viure una experiència en la que podràs aprendre de la gent jove i compartir la il·lusió d’un nou projecte empresarial, inscriu-te aquí o posa’t en contacte amb la responsable del programa, Ana Bejarano, trucant al 934908860, enviant un e-mail a abejarano@autoocupacio.org.La participació de voluntaris com tu és la clau!

Si ets un/a jove emprenedor de 18 a 35 anys, estàs iniciant el teu projecte empresarial i t’agradaria comptar amb el suport d’una persona amb experiència empresarial, inscriu-te aquí o posa’t en contacte amb la responsable del programa, Ana Bejarano, trucant al 934908860, enviant un e-mail a abejarano@autoocupacio.org.

Més info: 
http://www.slideshare.net/cpacgestor/ybc-programa-de-mentoring-per-emprenedors-slideshare
http://www.cpac.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada