Convocatòria Think Big

Think Big, iniciativa de la Fundació Telefónica, obre la segona convocatòria amb 300 places per a joves que vulguin transformar en realitat una idea pròpia que busqui un canvi positiu en la comunitat. Think Big els oferirà formació i assess...orament, així com 400 euros per tirar endavant el seu projecte.

Els/les joves que hi vulguin participar tenen fins al 25 d'abril per presentar la seva idea. El 28 de maig es donaran a conèixer les 300 millors propostes que seguiran endavant en el procés. Per fer la tria es valoraran els següents punts: que la idea tinguin un clar impacte social en el territori espanyol, que es pugui dur a terme en un termini de sis mesos i fomenti la participació.

Els/les joves que segueixin endavant podran participar als tallers presencials que es realitzaran entre el 21 i 28 de juny a Barcelona, La Corunya, Bilbao, Madrid, Múrcia, Sevilla i Valladolid. Hi coneixeran el seu mentor/a i a la resta de companys, així com 200 euros per començar a tirar endavant el seu projecte. De l'1 de juliol al 31 d'agost tots i totes realitzaran una formació on-line, que els guiarà en els passos a seguir per completar el seu pla de projecte.

Un cop superada la formació i desenvolupat el pla de projecte, els/les participants rebran 200 euros més i tindran fins al gener del 2014 per portar a terme la seva idea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada